Hoe werkt het?

Je zoekt een makelaar voor de verkoop, verhuur of aankoop van een woning. Maar welke makelaar kies je en waarom? De website Wat Kost een Makelaar helpt je op weg.

Eerst geef je aan wat jouw regio is, wat jouw voorkeuren zijn en of er eventuele bijzonderheden aan jouw situatie zijn. De vier makelaars die het beste aansluiten, gaan aan de slag met een vrijblijvende prijsopgave. Zo kan jij de kosten van makelaars vergelijken.

Makelaars verschillen op diverse manieren, bijvoorbeeld prijs, type dienstverlening en de manier waarop verkoop / verhuur / aankoop wordt aangepakt.

De vier prijsopgaves zijn daardoor meer dan alleen een kostenplaatje. De makelaars zullen jou uitleggen wat zij voor de genoemde prijs doen, zodat jij een duidelijk beeld krijgt van wat je van iedere makelaar mag verwachten. Een ideaal startpunt als je je op dit moment aan het oriƫnteren bent.

Vergelijk kosten

Vier makelaars informeren jou over de kosten en mogelijkheden van dienstverlening. Zo weet jij wat iedere makelaar kost.

Gratis, snel, makkelijk

Vul je voorkeuren in. Vind de vier makelaars die het beste bij jouw situatie passen. Het vergelijken is gratis en vrijblijvend.

Vind een makelaar

Een geschikte makelaar kiezen wordt eenvoudig na het vergelijken van kosten. Ontdek verschillen in prijs en kwaliteit.

Wat kosten makelaars in jouw gemeente? Vraag direct tarieven op bij makelaars
Tarieven opvragen
Vergelijk makelaarskosten in jouw regio Prijsopgaves van lokale makelaars
Begin direct

Vergelijk de kosten van makelaars in jouw regio. Snel, gratis en volledig vrijblijvend.

Over deze website

Het vergelijken van makelaarskosten is niet eenvoudig. Wij hebben deze website gelanceerd, zodat woningverkopers en -kopers een startpunt hebben bij het vinden van een goede makelaar.

Ons platform is volledig gratis en vrijblijvend voor consumenten.

Contact

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte makelaar? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Telefoon: 0318 – 668 008
info@watkosteenmakelaar.nl