Algemene voorwaarden

 

Op deze pagina leest u de disclaimer van WatKostEenMakelaar.nl. Wij geven hierin aan onder welke voorwaarden wij de content op onze website aan onze bezoekers aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op WatKostEenMakelaar.nl is gratis zolang u deze inhoud niet kopieert of voor eigen doeleinden hergebruikt. Het intellectueel eigendom berust bij WatKostEenMakelaar.nl.

Geen garantie op juistheid

WatKostEenMakelaar.nl heeft als doel de aangeboden informatie zo actueel mogelijk te houden. Mocht ondanks onze inzet de content van WatKostEenMakelaar.nl onvolledig en of niet juist blijken, dan kan WatKostEenMakelaar.nl daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. Wij aanvaarden bovendien geen aansprakelijkheid voor content op sites waar wij via uitgaande links naar verwijzen.

Toekomstige wijzigingen

Bij eventuele wijzigingen van de disclaimer van WatKostEenMakelaar.nl, kunt u de meest actuele versie vinden op deze pagina.

Vergelijk kosten

Vier makelaars informeren jou over de kosten en mogelijkheden van dienstverlening. Zo weet jij wat iedere makelaar kost.

Gratis, snel, makkelijk

Vul je voorkeuren in. Vind de vier makelaars die het beste bij jouw situatie passen. Het vergelijken is gratis en vrijblijvend.

Vind een makelaar

Een geschikte makelaar kiezen wordt eenvoudig na het vergelijken van kosten. Ontdek verschillen in prijs en kwaliteit.

Wat kosten makelaars in jouw gemeente? Vraag direct tarieven op bij makelaars
Tarieven opvragen
Vergelijk makelaarskosten in jouw regio Prijsopgaves van lokale makelaars
Begin direct

Vergelijk de kosten van makelaars in jouw regio. Snel, gratis en volledig vrijblijvend.

Over deze website

Het vergelijken van makelaarskosten is niet eenvoudig. Wij hebben deze website gelanceerd, zodat woningverkopers en -kopers een startpunt hebben bij het vinden van een goede makelaar.

Ons platform is volledig gratis en vrijblijvend voor consumenten.

Contact

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte makelaar? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Telefoon: 0318 – 668 008
info@watkosteenmakelaar.nl